Över 150 000 svenskar har sett Jesper Carons bejublade föreläsning om hur man tränar upp sin inre kapacitet och förmåga att Må bra på riktigt. När man mår bra och känner flow är det också lätt att göra sitt allra bästa på både jobbet och i privatlivet. Det är ingen tillfällighet varför vissa människor fortsätter att må riktigt bra trots stora utmaningar, medan andra människor faller som korthus av minsta lilla motgång. I den här föreläsningen får du en detaljerad karta av hur vårt mående fungerar. Det hela levererat med både skratt och känslosamma berättelser, hög igenkänning, inspiration och många aha upplevelser utlovas. Du får också rikligt med lifehacks, praktiska och konkreta verkyg så du kan omsätta allting omedelbart. 

Några punkter ur föreläsningen:
• Livskraft och energi så det räcker och blir över, på jobbet och i privatlivet.
• Från stressad till laddad, från ord till handling
• Livsviktigt, konkreta verktyg för att lättare orientera sig i dagens uppskruvade tempo
• Ökad motivation och arbetsglädje.
• 3 nyckelfaktorer för att kunna ta fullt ansvar för ditt eget liv.

Om Jesper Caron
Jesper har fått hela 17(!) priser som bästa talare genom Toastmasters International, världens största organisation för talare, han har över 350 000 följare på sin Facebooksida Framsteg och gör årligen långt över 100 föreläsningar, bakgrund som musikalartist med ett flertal listplaceringar och roller i film och musikaler runt om i Skandivnaien. 

Sagt om föreläsningen:
– Wow! Bästa föreläsningen jag har varit på. Så rolig och så känslosam och så otroligt mycket bra verktyg som vi kan arbeta vidare med. Betyg 10 av 10 möjliga. 

– Jag tog med mig hela min arbetsgrupp och vi är så otroligt nöjda allihopa. Uppskattade särskilt att du fick in så mycket användbarta tips varvat melllan alla skratt, energi och känslosamma historier. Ett stort TACK.

– Stort tack till dig Jesper! Jag tar med mig många kloka tips & redskap att arbeta med för att må bättre & göra min vardag trevligare. Såå inspirerande!

 

3 September Kumla Boka
5 September Uppsala Boka
9 September Täby Boka
16 September Helsingborg Boka
17 September Skurup Boka
24 September Osby Boka
26 September Trelleborg Boka
1 Oktober Lerum Boka
8 Oktober Stockholm Boka
9 Oktober Västerås Boka
9 Oktober Avesta Boka
10 Oktober Gävle Boka
17 Oktober Kalmar Boka
22 Oktober  Linköping Boka
11 November Nässjö Boka
13 November Höör Boka
18 November Borås Boka
20 November Staffanstorp Boka
21 November Karlshamn Boka
27 November Kungsbacka Boka
28 November Alingsås Boka