Över 150 000 svenskar har sett Jesper Carons bejublade föreläsningar och senaste föreläsningen om Humörträning drog fulla hus i de flesta städer runt om i landet. Nu är det dags för en ny spännande föreläsning.

Koll på livet

Om vi nu ska blåsa på i det tempo som vi har idag så behöver vi helt klart ha lite koll på livet. Att regelbundet gå omkring slutkörd, stressad eller bränna all daglig energi på aktiviteter som inte ger den tillfredsställelse eller glädje man önskar, ja, då behöver man kanske lite bättre koll på livet?

Efter 20 år av studier inom den positiva psykologin så finns det idag en omfattande kunskap kring vilka faktorer som får oss att må och prestera optimalt. Visste du exempelvis att det finns 3 små enkla aktiviteter, som nästan ingen gör, som ökar din dagliga energi och kapacitet med över 20%?

Föreläsningen är proppfull med lifehacks, praktiska och konkreta verktyg som du kan omsätta i praktiken såväl på jobbet som i privatlivet. Skrattsalvor varvas med känslosamma berättelser, hög igenkänning, och aha upplevelser. Förbered dig på en inspirerande kväll som verkligen ger dig förutsättningarna att ta dig an livet på riktigt, kort sagt, ger dig lite mer Koll på livet.

Denna föreläsning passar perfekt för såväl privatpersoner, som arbetsgrupper och företag.

Några punkter ur föreläsningen:
• Genomgång av 25 bevisade faktorer som påverkar hur vi mår.
• Livskraft så det räcker och blir över, på jobbet och i privatlivet.
• Kapacitet att möta livet.
• Ökad motivation och arbetsglädje
• Från stressad till laddad, från ord till handling
• Konkreta verktyg och lifehacks för att lättare orientera dig i dagens uppskruvade tempo
Denna föreläsningen är helt fri från övningar!

Om Jesper Caron

Jesper har under sina 14 år som föreläsare fått hela 17(!) priser som bästa talare från Toastmasters International, världens största organisation för talare, han har över 350 000 följare på sin Facebooksida Framsteg och gör årligen över 150 föreläsningar, bakgrund som musikalartist med ett flertal listplaceringar och roller i film och musikaler runt om i Skandinavien.

Sagt om föreläsningen:
– Wow! Bästa föreläsningen jag har varit på. Så rolig och så känslosam och så otroligt mycket bra verktyg som vi kan arbeta vidare med. Betyg 10 av 10 möjliga. 

– Jag tog med mig hela min arbetsgrupp och vi är så otroligt nöjda allihopa. Uppskattade särskilt att du fick in så mycket användbarta tips varvat melllan alla skratt, energi och känslosamma historier. Ett stort TACK.

– Stort tack till dig Jesper! Jag tar med mig många kloka tips & redskap att arbeta med för att må bättre & göra min vardag trevligare. Såå inspirerande!

3 September Kumla – Fullbokad Boka
5 September Uppsala – Fullbokad Boka
9 September Täby – Fullbokad Boka
16 September Helsingborg Boka
17 September Skurup Boka
24 September Osby Boka
26 September Trelleborg Boka
1 Oktober Lerum Boka
8 Oktober Stockholm Boka
9 Oktober Avesta Boka
10 Oktober Gävle Boka
17 Oktober Kalmar Boka
21 Oktober Sollentuna Boka
22 Oktober  Linköping Boka
22 Oktober Sandviken Boka
23 Oktober Ängelholm Boka
24 Oktober Lund Boka
11 November Nässjö Boka
13 November Höör Boka
18 November Borås Boka
19 November Staffanstorp Boka
20 November Karlshamn Boka
27 November Kungsbacka Boka
28 November Alingsås Boka