Vad skulle det innebära för ert företag om personalen var fullständigt rustad att möta marknadens ständigt ökande krav?

Den här föreläsningen är designad för att utveckla personalens förmåga att må och prestera bättre. I dagens hissnande tempo och ständigt ökande krav är det viktiga att personalen är mentalt rustad.

Det finns pengar att spara genom att personalen är friska och laddade. Lär dig vilka faktorer som väcker ditt engagemang, välbefinnande, passion, lycka och styrka samt vilka mekanismer som får dig att bryta igenom istället för att bryta ihop.

Lär dig att gå från stressad till laddad. Lär dig hur du frigör dig från rädsla istället för att fastna i den och hur du gör för att agera fullt ut istället för att förbli passiv. Föreläsningen är helt aktivitetsorienterad vilket gör att deltagarna efter avslutat pass har testat allt material.

På så sätt går man från föreläsningen med förmågan att använda det som har lärts ut. För att säkerställa att kunskapen sedan upprätthålls erbjuder Jesper också ett flertal olika uppföljningsverktyg om så önskas.

  • Fem vägar till arbetsglädje
  • Förmågan att göra rätt sak rätt
  • Skapa rätt humör för rätt arbetsuppgift
  • Lär dig 3T för att lyfta dig på 19 sekunder
  • Engagemang och egendriv

Om Du tycker att det här låter spännande, kontakta Jesper Caron för mer information och för att boka genom att KLICKA HÄR.