Om ert företag fick ta del av en teknik som får säljarna att överträffa sig själva.Vad hade då varit möjligt?

Jesper Caron har genom åren utbildat över 10 000 säljare och flera gånger har dessa föreläsningar inneburit ett kvantsprång upp i försäljningen. Dessa resultat finns givetvis dokumenterade. Genom sin egen bakgrund som framgångsrik säljare och säljledare i över tio år i olika bolag vet dessutom Jesper vad han talar om.

Metodik och säljverktyg varvas med inspirerande exempel från bland annat Jespers egen karriär vilket ger ett underhållande och energiladdat pass från start till mål. Det som gör Jesper unik i sammanhanget är SMX-träningen. Den mentala biten är som bekant viktig för att prestera som säljare. Genom över 3000 fallstudier har Jesper dokumenterat att man som säljare kan lyfta sig 400-500% på bara 19 sekunder med hjälp av SMX. Studien är evidensbaserad och sammansatt med hjälp av två av landets mest välrenommerade professorer.

För att säkerställa att föreläsning ger full utdelning erbjuder Jesper ett flertal smarta uppföljningsverktyg. Allt från enkla gratisredskap till den påkostade ljudboken Your Life 2.0 som ger hela 15 timmar träning i självutveckling och försäljning. Your Life 2.0 har sålt 28 000 exemplar i 16 länder.

Om Du tycker att det här låter spännande, kontakta Jesper Caron för mer information och för att boka genom att KLICKA HÄR.

*SMX = State Mastery Experience