Turné 2022


Sagt om föreläsningen:

– Wow! Bästa föreläsningen jag har varit på. Så rolig och så känslosam och så otroligtmycket bra verktyg som vi kan arbeta vidare med. Betyg 10 av 10 möjliga.

– Jag tog med mig hela min arbetsgrupp och vi är så otroligt nöjda allihopa.Uppskattade särskilt att du fick in så mycket användbarta tips varvat melllan alla skratt, energi och känslosamma historier. Ett stort TACK.

– Stort tack till dig Jesper! Jag tar med mig många kloka tips & redskap att arbeta med för att må bättre & göra min vardag trevligare. Såå inspirerande!

Koll på livet

Upplev föreläsningen som ger dig kartan för att ta dig an livet på bästa tänkbara sätt.

Det blir ett lättsamt pass där skrattsalvor varvas med allvar, samt rikligt kryddat med uppfriskande och insiktsfulla berättelser. Hög igenkänning, och aha upplevelser utlovas.

Föreläsningen är dessutom sprängfull av värdefulla tips, lifehacks och konkreta verktyg som går att tillämpa i samma ögonblick som du lämnar föreläsningen. Dessutom får du ta del av de absolut senaste rönen och förståelsen från den moderna psykologin.

En perfekt föreläsning för såväl privatpersoner, som arbetsgrupper och företag.

Några punkter ur föreläsningen:

• Gå från stressad, slutkörd och otillräcklig till lekfull, laddad och lycklig.• Lär dig fyra vitala faktorer som ökar din dagliga energi så den räcker hela dagen.• Kapacitet att leva• Ökad motivation och arbetsglädje

Denna föreläsningen är helt fri från övningar!

Om Jesper CaronJesper har läst ledarskap på Harvard University. Han har en bakgrund som musikalartist med roller i både film och musikal, arbetat som HRchef och VD för ett flertal företag, samt Chefsredaktör för Tidningen Mat o Dryck. Jesper har under sina 15 år som föreläsare fått ett flertal priser som bästa talare från Toastmasters International, världens största organisation för talare och utsågs nyligen i en omröstning till en av landets mest populära föreläsare. Årligen gör Jesper över 150 föreläsningar för namnkunniga företag. Hans Facebook-sida Framsteg har över 350 000 följare.

5 september Vänersborg Boka
6 september Alingsås Boka
12 september Mjölby Boka
14 september Norrköping Boka
15 september Örebro Boka
26 september Kiruna Boka
28 september Umeå Boka
29 september Sundsvall Boka
3 oktober Växjö Boka
4 oktober Karlskrona Boka
6 oktober Visby Boka
16-17 oktober Örby Boka
18 oktober Kristianstad Boka
19 oktober Hässleholm Boka
20 oktober Lund Boka
25 oktober Göteborg Boka
7 november Kalmar Boka
8 november Västervik Boka
14 november Falkenberg Boka
16 november Ljungby Boka