Fyll i din epostadress här!Att utveckla sig själv är som att träna sin kropp. Man behöver träna regelbundet för att det skall hända något. Det finns väl knappast någon som tror att man kan gå till gymmet en gång och tro att man är vältränad resten av livet. Därför erbjuder jag dig ett mail där du kan göra Nya framsteg regelbundet. Ungefär ett nummer per månad är att vänta och varje nummer innehåller allehanda värdefulla tips inom något spännande område. Som exempelvis:

– Humörträning
– Personlig utveckling
– Målsättning och planering
– Kost och hälsa
– Kommunikation
– Relationer
– Ledarskap
– mm

Formatet på “Nya framsteg” kan variera. Ibland är det textbaserat. Ibland är det en ljudfil och ibland video. Allt för att åstadkomma en så intressant publikation som möjligt.

Håller tummarna att Du kommer att bli mycket nöjd med mailen


Jesper Caron

Information om samtycke
Genom att fylla i epostadress ovan så godkänner du att vi skickar mail till dig tills dess att du inte själv längre önskar. Då klickar du enbart på länken längst ned i mailet så blir du omedelbart borttagen från ytterligare utskick. Vi kommer enbart använda din epostadress för att göra utskick från den här sidan med personlig utveckling, samt information om när Jesper Caron släpper någon ny exempelvis bok eller ljudbok. Vi lagrar de uppgifter du lämnar vid detta tillfälle.. Har du frågor kontakta gärna Actionplant AB, Lars Väg 12, 515 35 Viskafors. Kontaktperson är Jessica Gren jessica@jespercaron.se Vi skickar aldrig dina uppgifter vidare till någon annan. Närhelst du har frågor om vilka uppgifter vi har lagrade om dig kontaktar du oss enligt uppgifterna ovan. Om någon utomstående använt dina uppgifter så har du självklart rätt att kontakta oss så vi kan ge dig rättelse.. Det enda du behöver göra är att maila oss eller kontakta oss enligt ovan. När dina uppgifter väl är borttagna så har vi dem inte sparade på något sätt eller i någon form.